Schipholparkeren.jouwweb.nl

Schrijf uw recensie Schiphol Parkeren-Flexparking

 

P.s. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u een reactie achterlaat over uw ervaringen met onze parkeerservice op deze pagina. 

Bij Flexparking Schiphol parkeren zijn we altijd benieuwd naar hoe u onze dienstverlening heeft ervaren vandaar dat we u eenmalig een mail sturen met het verzoek een recensie te schrijven.

Reactie plaatsen

Reacties

Gijs en Jeanine Rupke
5 dagen geleden

Wij maken al een aantal jaren gebruik van Flexparking. We zijn er zeer tevreden over. Goede service en vriendelijke mensen. Belangstellend en betrokken. Je parkeert zelf de auto in een overdekte ruimte en houdt de sleutel bij je. Ook prettig.
We hopen nog jaren gebruik te maken van Flexparking.

Petra de Jong
11 dagen geleden

Zeer tevreden over Flexparking!
Goede communicatie, snelle service en uiterst vriendelijke mensen!
Top!!

wilma wassink
11 dagen geleden

Ik parkeer nu al 5 jaar mijn auto bij jullie. En dit jaar staat er weer een nieuwe reservering voor komende zomer. En dat is niet voor niets natuurlijk omdat ik zeeeer tevreden ben over jullie service. Het eerste jaar dat ik bij jullie kwam had ik per abuis mijn videocamera laten staan naast de auto. Deze hebben jullie mij netjes per post kosteloos, na contact met mij te hebben opgenomen, verstuurd. Dat zegt toch al genoeg over hoe betrouwbaar jullie ook zijn. Een gezellig babbeltje in de auto . Heel erg betrokken bij de mens. En je bent in no time bij Schiphol. De prijs is ook zeer gunstig. Kortom waarom een ander kiezen als hier alles voortreffelijk geregeld is? Ik zeg ga zo door en tot volgend jaar maar weer!

Kemper
14 dagen geleden

Nu al een aantal keren , tot volle tevredenheid,gebruik gemaakt van Flexparking. Altijd vriendelijk, flexibel, en vertrouwd ! Tot de volgende keer

H.E. de Zwijger
14 dagen geleden

Geen problemen, netjes weggebracht, netjes opgehaald (ca. 10 min. wachten). Was wel wat verwarring over vooraf/achteraf betalen. Maar alles keurig geregeld.

Laci Besnyoi
14 dagen geleden

Wat kan ik aan de voorgaande positieve reacties nog toevoegen, alles klopt zo'n beetje.
Vriendelijke mensen die afspraken nakomen, tijd voor een praatje hebben, snelle breng en haal service, vluchtdag wijziging was ook geen probleem, de auto staat veilig en wordt ook niet voor de boodschappen gebruikt!
Ik heb nog wel een advies! Ga zo door!!!

jc vd langkruis
15 dagen geleden

zeer goede service, auto's staan veilig geparkeerd we waren met 12 personenveel koffers allemaal geen probleem, er word gewoon een extra auto ingezet, top geregeld!!!!!

Roel Jansen
15 dagen geleden

Prima service. De auto stond een week lang op een veilige en goede plek. We werden snel weggebracht naar het vleigveld en ook het ophalen ging vlot. Vriendelijk personeel en de auto stond er voor een zachte prijs. Echte aanrader!!!

Joyce
15 dagen geleden

Top service. Met zijn 4en op vakantie geweest, eerste keer bij flexparking geparkeerd maar het Is ons heel goed bevallen. Vriendelijk personeel, auto stond goed en veilig. In 1 woord SUPER. Zelfs aangeraden aan bekende en dat zal ik vaker doen.

Ad de Craene
15 dagen geleden

Dit jaar voor de tweede keer gebruik gemaakt van Flexparking. We gingen samen met vrienden (die uit een ander deel van het land komen dus we waren met 2 auto's) en al onze bagage ging in de wagen van Flexparking!! (4 grote koffers en 4 handbagage) Onze auto's netjes in de overdekte ruimte gezet en daar stonden ze prima. Door de dochter naar Schiphol gebracht en ondanks het vroege tijdstip was het erg gezellig in de auto. (de familie komt regelmatig ook op onze vakantiebestemming) Na 15 dagen stonden we weer terug op Schiphol en na wat gedoe met koffers (1 uur extra vanwege een koffer die zoek was) gebeld en de zoon/schoonzoon kwam ons ophalen. Onderweg belde hij nog een keer dat het een paar minuutjes later werd omdat het voor Schiphol zelf wat vast stond en later nog even contact gehad omdat we elkaar in eerste instantie niet zagen maar dit was vlug opgelost. Weer een fijne terugreis naar het parkeeradres(ondanks dat we gesloopt waren na een nachtvlucht van 9 uur) en bij Flexparking nog zeker 20 minuten met de eigenaar staan praten over de vakantie... Toen het ging regenen de auto's maar uit de overdekte ruimte gehaald waar ze nog keurig stonden en huiswaarts gegaan..

Het eerste jaar hadden we trouwens last van een douane actie waardoor het allemaal erg lang duurde. Flexparking belde toen ons om te vragen of we er al waren. Even uitgelegd wat er aan de hand was en geen probleem, gewoon nog even bellen als je je koffers hebt! Ze denken dus ook mee want voor hetzelfde geld ben je het telefoonnummer kwijt. (Zou dom zijn maar toch)

Wat ons betreft krijgt Flexparking een dikke 10. Je auto staat veilig, ze komen de afspraken stipt na en het zijn aardige mensen. Volgend jaar parkeren we daar weer!!!

Misschien een tipje: Geef een plattegrondje mee waar de ophaalplaats precies is want door de verschillende niveaus van Schiphol kan dit wel eens verwarrend zijn.