Schipholparkeren.jouwweb.nl

Schrijf uw recentie

P.s. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u een reactie achterlaat over uw ervaringen met onze parkeerservice op deze pagina.

Reactie plaatsen

Reacties

Frank Linssen
6 maanden geleden

Sept. 2016 voor het eerst gebruik gemaakt van dit parkeer adres, bij aankomst ( we waren heel laat wegens een enorme file op de heen weg ) werden meteen de koffers uit de auto gehaald door het personeel en al in de vertrekkende auto richting Schiphol gezet zodat ik snel de auto kon parkeren. personeel zorgde ervoor dat we meteen konden in stappen en vertrekken. We werden nog OPTIJD afgezet voor de vertrekhal en zo kon de vakantie beginnen. na terug komst bij de bagageband telefonisch contact opgenomen en nog geen 10 min hoeven wachten voor we weer netjes opgehaald werden. TOP SERVICE ! we gaan voor dit jaar weer boeken hier.

Beijersbergen
8 maanden geleden

Na wat slechte ervaring bij andere en steeds weer duurder werden hebben we in september bij flexparking in ëën woord super ze stonden al te wachten toen we aankwamen zeer vriendelijke mensen we gaan juni weer reserveren

Jeffry van Staden
8 maanden geleden

De beste ervaring in de laatste 4 jaar bij een parkeerbedrijf !
Heb niet hoeven wachten zowel heen als terug direct naar Schiphol gebracht en opgehaald,de vriendelijke mensen van Flexparking stonden ons al op te wachten.Beste flexparking zoals ik u al heb medegedeeld zal ik veel reclame voor jullie maken en zoals u ziet heb ik nog even deze positieve reactie geplaatst .
Tot volgende keer Jef van Staden

Edwin
10 maanden geleden

Inmiddels een keer of vier gebruik gemaakt van deze parkeer mogelijkheid en morgen weer. Prima behandeling, perfecte breng- en ophaalservice (nooit hoeven wachten), last minute reserveren bleek geen probleem, vriendelijke mensen. Aanrader.

ans en petra
een jaar geleden

super goed

Hanneke
een jaar geleden

Ik moest vroeg op Schiphol zijn en bij dit soort bedrijven lees je nogal veel negatieve recenties , dus het was toch een beetje spanned. Maar alles ging perfect. Ik belde toen ik van huis ging en zei dat ik er al na 1,5 uur zou zijn (ze vragen 10 minuten van tevoren te bellen). Maar ze stonden al klaar om me naar Schiphol te brengen. Prima overdekte parkeerplaats. In 7-8 minuten ben je op Schiphol. Na afloop bel je als je op je koffer wacht. Ik zei dat ik verwachtte na 20 minuten buiten te zijn. De chauffeur stond er al na 8 minuten belde me dat hij al op Schiphol stond . dus direct instappen en je bent snel weer bij je auto.
Bedankt voor de service en tot volgende keer

monique
2 jaar geleden

Wij hebben hier reeds 2 x geparkeerd en in september weer. Goede service, en we blijven terug komen.
Groet, Theo, Monique, Theo en Janny

Gert en Ina
2 jaar geleden

Eindelijk een eerlijk en betrouwbaar parkeeradres die zijn woord na komt geen extra kosten ook niet bij onze vliegvertraging.
bij de volgende vakantie parkeren we weer bij jullie.
Houdoe Ger en Ina

P van der Laan
2 jaar geleden

Teruggekomen van onze vakantie afgelopen 9 maart, Startte de auto van ons niet meer vanwege een brandend binnenlichtje . Dankzij hulp van de mensen van flexparking , die de auto met een snelstarter weer aan de gang kregen konden we snel naar huis
Bedankt voor jullie goede service.
Groet, P van de Laan

EDU
3 jaar geleden

super cool dit bedrijf aardige mensen en een vette bediening.
helemaal te gek Boeken onze volgende trip weer bij flexparking
Edu and friends!!!!!