Schipholparkeren.jouwweb.nl

Schrijf uw recensie Schiphol Parkeren-Flexparking

P.s. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u een reactie achterlaat over uw ervaringen met onze parkeerservice op deze pagina.

Reactie plaatsen

Reacties

Hannah
6 dagen geleden

Supergoed bevallen. Aardige mensen, alles naar wens verlopen. Een echte aanrader!!

Karima
7 dagen geleden

We parkeren hier al een paar jaren(al 6 keer of mee). Voorlopig blijven we bij hun parkeren. Het zijn hartstikke leuke lieve mensen. Ze doen hun werk uitstekend. We worden nerjes gebracht en weer opgehaald naar Schiphol. Ze zijn Makkelijke in de omgang. Helemaal top👍

Peter de Langen
7 dagen geleden

Dit was voor ons het tweede keer dat wij hier gebruik van hebben gemaakt, en is ons goed bevallen,je word netjes gemaild,en een telefoontje op schiphol en je word op een goede locatie opgehaald.
Toppie!!!

Conny
8 dagen geleden

We parkeren hier al n paar jaar onze auto omdat: 1, zij uitstekende service bieden met brengen en ophalen schiphol. 2, ze ons altijd vriendelijk te woord staan en supet aardig zijn en 3, de auto lekker droog en veilig binnen kan staan

S Tai
8 dagen geleden

Heel prettig. Auto stond mooi droog. Vriendelijke mevrouw heeft mij naar Schiphol gebracht! TOP! Volgende keer weer!

familie de Jonge
8 dagen geleden

Voor ons was dit de eerste keer dat we hier gebruik van hebben gemaakt. Een echte aanrader, goede service, mensen staan iedere minuut van de dag voor je klaar. We zullen hier zeker in de toekomst ,als het ons toelaat, gebruik van maken en kunnen andere mensen dit van harte aanbevelen.

fam. Isikima
8 dagen geleden

Zeer tevreden over de service! Alles gaat vlot en netjes en de medewerkers zijn allemaal even vriendelijk; altijd in voor een praatje. Kortom; een aanrader. Wij zullen er in ieder geval zeker weer gebruik van gaan maken.

Mast
8 dagen geleden

Wij doen dit al jaren en zeer tevreden over de service en het is gemakkelijk

Kaestner
20 dagen geleden

Prima service alles klopt , in oktober komen wij weer.

H.bKrommendijk
20 dagen geleden

Prima dit jaar al twee nieuwe klanten naar jullie gestuurd allemaal zeer positief ga zo door en tot ziens .